Candia `66 JO15-2 - SVL JO15-1

16-02-2019

Hallo Allemaal,

Bij deze het wedstrijd verslag van de gespeelde wedstrijd van vanmorgen uit tegen Candia `66.

Nadat we ons om 8:50 verzameld hebben bij SVL gaan we op weg naar Rhenen.

Daar aangekomen en ons gemeld te hebben bij de wedstrijdleiding gaan we naar de kleedkamer.

Even omkleden de opstelling doornemen en dan op naar het veld voor de warming-up.

Nog even overgespeeld en de keeper ingespeeld.

SVL is er klaar voor en gaan op hun posities staan de scheidsrechter kijkt of iedereen er klaar voor is.

Candia `66 mag uitnemen en ze spelen eerst de bal terug en gaan dan via de zijkant verder naar voren.

De bal word voorgegeven maar door SVL onderschept en wij spelen de bal verder naar voren.

Zo spelen we wat over en weer met het meeste balbezit van Candia `66.

Dan naar 5 minuten spelen Candia `66 speelt in ons strafschop gebied en de bal gaat rond.

En wordt dan op het doel geschoten goal 1 - 0.

SVL neemt uit en komt gelijk met een tegen aanval en we beginnen de bal nu lekker rond te spelen.

SVL speelt nu het merendeel op de helft van Candia `66 we spelen langs de lijn verder naar voren.

Dan word de bal naar het midden van het veld gespeelt en komen het 16 meter gebied binnen.

De bal word voorgegeven en gelijk op het doel geschoten de keeper stoot de bal weg.

De bal word weer meegenomen naar het midden van het veld en over gespeelt.

SVL staat er tussen en we gaan langs de rechter kant verder naar voren.

We spelen de bal door naar het midden en komen zo weer het 16 metergebied in.

De bal wordt naar de keeper terug gespeelt en wij lopen door op de keeper.

De bal wordt goed meegenomen en gelijk op het doel geschoten goal 1 - 1.

Candia `66 neemt uit en komen gelijk in de aanval met nog zo`n kwartier op de klok.

Er word over en weer gespeelt en Candia `66 heeft nu weer meer bal bezit.

Nog wat dreigingen op ons doel maar onze keeper weet ze er uit te houden.

Dan klinkt het fluitsignaal en de eerste helft is gespeelt met een tussen stand van 1 - 1.

Even wat drinken en vragen hoe het gaat wat punten doorgenomen we zijn er weer klaar voor.

We gaan weer op onze posities staan de scheidsrechter kijkt of iedereen er klaar voor is.

Hij geeft het fluitsignaal en de tweede helft is begonnen SVL neemt uit en spelen de bal eerst terug.

SVL begint nu met voetballen en we laten de bal goed rond gaan en spelen zo de eerste 10

Minuten op de helft van Candia `66 wat pogingen op het doel maar net naast of gehouden van de keeper.

Dan heeft Candia `66 de overmacht en spelen de bal sterk rond en komen steeds ons 16 metergebied in.

Na zo`n 60 minuten spelen komen ze weer in ons strafschopgebied en knallen de bal op het doel.

Goal 2 - 1 voor Candia `66 en SVL neemt weer uit en we gaan weer in de tegen aanval.

We spelen de bal weer lekker rond en komen via de linkerkant weer verder naar voren.

We lopen verder voor en komen bij de verdedigers van Candia `66 de bal word hoog voorgegeven.

De bal wordt door gekopt op het doel goal de stand is weer 2 - 2.

Met nog zo`n 10 minuten op de klok kom op SVL we kunnen het.

Candia `66 neemt uit en komen gelijk verder naar voren maar SVL weet de bal weer te bemachtigen.

En we spelen de bal weer lekker rond en spelen zo een tijdje door.

Dan raakt SVL de bal kwijt en kan Candia `66 zo vrij doorlopen en ze schieten op het doel goal 3 - 2.

Kom SVL het kan nog SVL gaat gelijk in de tegen aanval we spelen de bal weer lekker rond en komen.

Voor het doel uit er word voorgegeven en onze speler word van achter onderuit gehaald.

De scheidsrechter geeft een vrije trap en deze word genomen jammer de keeper stoot hem

Over de achterlijn corner de bal word klaar gelegd en gelijk genomen weer een corner.

De bal licht klaar word genomen jammer net naast de keeper schiet de bal uit.

En word door SVL opgevangen word gelijk weer op het doel geschoten nog een corner.

De bal word klaar gelegd en genomen de bal word weg gespeelt en weer een corner.

De bal ligt klaar en dan fluit de scheidsrechter af de wedstrijd is gespeeld.

Met een eindstand van 3 - 2 voor Candia `66.

Even handen schudden en dan douche jammer SVL het zat er net niet in helaas.