Bij deze het wedstrijdverslag van de gespeelde wedstrijd uit tegen CJVV JO15-3.

Nadat we ons om 7:30 hebben verzameld bij SVL gaan we op pad naar Amersfoort.

Daar aangekomen en ons aangemeld te hebben gaan we naar de kleedkamer om ons om te kleden.

De mannen maken de opstelling en bespreken hoe ze gaan spelen.

Dan gaan we naar het veld voor de warming-up en in te spelen.

SVL is er klaar voor en gaan op hun posities staan, de scheidsrechter kijkt of iedereen er klaar voor is.

Het fluitsignaal klinkt en de wedstrijd is begonnen SVL neemt uit en we spelen de bal eerst terug.

Dan spelen we de bal rond en spelen verder naar voren, CJVV neemt de bal over en komen weer terug naar het midden veld.

SVL speelt lekker aanvallend en de bal gaat goed rond en zo komen we steeds in het 16 meter gebied.

We hebben wat pogingen op het doel gehad maar ze gingen er helaas net niet in.

In de 20 st minuut brak CJVV door en speelden voorbij onze Verdediging en knalde de bal in het doel goal 1 - 0.

SVL neemt uit en we gaan gelijk in de tegen aanval en spelen snel naar voren en de bal gaat goed rond.

We spelen lekker aanvallend en spelen veel op de helft van CJVV.

Dan klinkt het fluitsignaal en de eerste helft is gespeeld.

Even wat water drinken en bespreken wat er beter kan de mannen bedenken om anders te gaan spelen.

SVL is er klaar voor en gaan weer in het veld staan en wachten op het fluitsignaal.

CJVV mag uitnemen en gaan gelijk in de aanval en spelen steeds op onze helft.

Na zo`n 5 minuten spelen komen ze ons 16 meter gebied in knallen de bal op het doel goal 2 - 0.

SVL neemt weer en gaat in de tegen aanval we spelen weer over en weer en dan breekt CJVV weer

Door de verdediging en spelen de bal op het doel goal 3 - 0.

SVL mag weer uit nemen en we herpakken en de bal gaat rond en komen in hun 16 meter gebied.

We spelen de bal op hun doel maar de keeper heeft hem.

Deze schiet de bal snel uit en ze spelen de bal gelijk door en komen zo ons 16 meter gebied in

en knallen de bal gelijk op het doel goal 4 - 0.

SVL neemt weer uit en we spelen de bal eerst terug en dan spelen we weer naar voren.

Zo hebben wij de eerste 10 minuten weer bal bezit maar CJVV komt weer terug.

Ze spelen weer gelijk door naar voren en schieten op het doel goal 5 - 0.

SVL neemt weer uit en gaan in de aanval maar raken al gauw de bal weer kwijt

EN CJVV komt weer verder naar voren en weten weer een gaatje te vinden in onze verdediging.

Dan wordt de bal voorgeven en gelijk op het doel geschoten goal 6 - 0.

SVL neemt uit en we spelen de bal eerst terug en komen dan weer verder naar voren.

We hebben nog 2 pogingen op het doel gehad maar het mocht niet baten.

Het fluitsignaal klinkt en de wedstrijd is gespeelt.

Helaas verloren met een eindstand van 0 - 6 CJVV was net iets beter helaas.

We hebben hard gewerkt maar CJVV was net iets beter en hadden wat meer geluk dan ons.