SVL JO15-1 tegen Amsvorde JO15-1

25-05-2019

Hallo Allemaal,

Bij deze het wedstrijdverslag van de vandaag gespeelde wedstrijd thuis tegen Amsvorde JO15-1.

Nadat we ons om kwart over elf hebben verzameld maken de jongens de opstelling in de kleedkamer.

We kleden ons op en gaan naar het veld voor de warming-up in spelen van de keeper.

SVL is er weer klaar voor en we gaan op onze posities staan, de scheidsrechter controleert of iedereen,

er klaar voor is en geeft dan het fluitsignaal en de wedstrijd is begonnen.

SVL mag uitnemen en we spelen de bal eerst terug en gaan dan al tikkend verder naar voren.

We spelen de bal lekker rond en spelen lekker aanvallend en zetten veel druk.

Dan na zo`n 5 minuten gespeeld te hebben breekt Amsvorde door en knallen de bal op het doel.

Pff hij gaat net naast en onze keeper trapt de bal ver naar voren.

We beginnen weer opbouwend te spelen en komen steeds dichter bij in het 16 meter gebied van Amsvorde.

Al wel wat pogingen op het doel gehad maar net naast of de bal werd goed weggespeeld.

Dan na 16 minuten gespeeld te hebben met SVL aan de bal breken we langs de lijn door en de bal word goed voorgegeven.

Deze word op het doel geschoten en goal 1 - 0 voor SVL.

Amsvorde mag uitnemen en komen gelijk met een tegen aanval maar raken de bal gelijk weer kwijt.

En SVL stoot gelijk door naar voren de bal word voorgegeven en goed aangenomen en gelijk op het doel geschoten.

Goal 2 - 0 dat gaat lekker mannen hoe dit zo vol.

Amsvorde mag uitnemen en gaan gelijk weer in de tegen aanval en spelen de bal snel rond.

Ze komen ons 16 meter gebied in en spelen over en er word gelijk op het doel geschoten.

De bal word weggewerkt corner voor Amsvorde deze leggen de bal klaar en het schot word genomen.

De bal komt voor het doel en word gelijk op het doel geschoten goal 2 - 1.

SVL neemt uit en we spelen de bal weer rond en gaan ook gelijk weer in de aanval.

We hebben nog wat pogingen op het doel gehad maar werden niet goed afgemaakt.

Dan klinkt het fluitsignaal en de eerste helft is gespeelt even wat drinken en doornemen hoe het beter kan.

SVL is er weer klaar voor en gaan op hun posities staan de scheidsrechter geeft het fluitsignaal en de tweede helft is begonnen.

Amsvorde neemt uit en spelen gelijk aanvallend en naar voren en de bal gaat goed rond.

Ze spelen aanvallender dan de eerste helft en spelen nu het meest op onze helft.

SVL weet zo nu en dan een tegen aanval en komen dan ook weer naar voren.

Nog wat pogingen op het doel maar net naast of goed weggewerkt van Amsvorde.

Dan in de 52 st minuut heeft Amsvorde de bal en ze spelen de bal rond in ons 16 meter gebied.

En dan knallen ze op ons doel goal 2 - 2.

Kom op SVL we gaan er voor en SVL staat weer klaar en we nemen uit en gaan gelijk weer in de tegen aanval.

Nu speelt SVL heel aanvallend en goed naar voren en we komen steeds weer dichter bij.

De bal gaat weer goed rond en mooie acties gezien alleen Amsvorde zat er net iets te snel tussen.

SVL is weer in de aanval en aan de linkerkant lopen we vrij de bal word voor gegeven.

De bal word goed aangenomen en we spelen naar het doel toe de keeper komt uit en onze speler word aangetikt.

De scheidsrechter fluit en onze speler blijf geblesseerd op het veld liggen.

De scheidsrechter geeft een vrije trap de trap word genomen maar word net niet afgemaakt.

De keeper van Amsvorde schiet de bal ver naar voren en komt goed aan.

De bal word overgespeeld en SVL weet de bal weer te bemachtigen.

Zo spelen we een tijdje over en weer en ee hebben nog 2 pogingen op het doel gehad maar deze werden net niet raak.

De scheidsrechter fluit de wedstrijd af en we hebben gelijk gespeeld met 2 - 2.