SVL JO15-1 tegen Roda `46 JO15-4

17-04-2019

Hallo Allemaal,

Bij deze het wedstrijd verslag van zaterdag 13 April 2019 thuis tegen Roda `46 JO15-4.

Nadat we om 11:15 bij SVL verzamelt hebben gaan we naar de kleedkamer om ons om te kleden.

De jongens maken de opstelling en er worden nog wat tips gegeven.

SVL is er klaar voor en gaan naar het veld voor de warming-up.

Nog wat overschiet oefeningen en de keeper inschieten en we zijn er klaar voor.

SVL gaat op hun posities staan en wachten op het fluitsignaal van de scheidsrechter.

Roda neemt uit en spelen de bal eerst terug en dan komen ze verder naar voren.

SVL speelt de eerste 5 minuten een beetje rommelig maar dan zit SVL lekker in het spel.

We spelen de bal weer lekker rond en hebben nu het meeste bal bezit.

We spelen continue op de helft van Roda en komen steeds dichter bij het doel.

Na zo`n 5 pogingen op doel te hebben geschoten heeft Roda een rebound en lopen zo

langs onze verdedigers en knallen op het doel goal 0 - 1.

Kop op SVL wij zijn beter en spelen beter SVL neemt uit en we gaan gelijk in de tegen aanval.

We spelen weer op richting het doel en er volgen een paar mooie combinaties.

Er word weer op het doel geschoten jammer de keeper van Roda houd hem.

Deze speelt de bal midden uit en SVL weet de bal weer op te pakken.

We spelen de bal rond het doel van Roda een paar pogingen en corners verder.

Dan komt Roda langs de lijn verder naar voren en spelen de bal weer ver naar voren uit.

De bal word goed opgepakt en komen ons 16 meter gebied in en knallen op het doel goal 0 - 2.

SVL neemt uit en we spelen eerst de bal terug en we gaan weer verder op de helft van Roda.

De bal gaat lekker op en neer en dan klinkt het fluitsignaal en de eerste helft is gespeelt.

Even wat drinken en overleggen wat er beter kan en of er eventueel nog van posities veranderd moet worden.

SVL is er weer klaar voor en staan weer op hun posities de scheidsrechter controleert

of iedereen er klaar voor is en geeft dan het fluitsignaal de tweede helft is begonnen.

SVL neemt uit en speelt de bal eerst terug en we spelen de bal al tikkend verder naar voren.

We gaan richting 16 meter en de bal word voor gegeven, Roda weet er tussen te komen en

neemt de bal gelijk weer ver mee naar voren en word voorgegeven en gelijk op het doel geschoten.

Goal 0 - 3 voor Roda kom op SVL het kan nog we hebben nog 32 minuten te gaan.

SVL neemt uit en we spelen de bal rond en spelen zo even over en weer.

Dan breken we uit en komen langs de verdediging van Roda en de bal word voorgegeven en

gelijk op het doel geschoten goal 1 - 3.

Roda neemt uit en gaan gelijk in de tegen aanval en spelen de bal door naar onze verdedigers.

Deze weten de bal te onderscheppen en we spelen de bal snel langs de lijn verder naar voren.

De bal word gelijk voorgegeven en gelijk op het doel geschoten goal 2 - 3.

Roda neemt weer uit en stormen met de bal naar voren en raken de bal weer snel kwijt.

SVL speelt de bal weer lekker rond en er komt weer rust in het team.

Nog wat pogingen op het doel maar net naast of tegen gehouden door de keeper van Roda.

Zo spelen we alweer een tijdje over en weer en dan in de 56 minuut komt Roda langs onze verdedigers.

Ze laten de bal rond gaan en er word op het doel geschoten goal 2 - 4.

SVL neemt uit en we spelen lans de lijn verder naar voren en komen weer richting het doel.

Nog wat pogingen gehad maar net niet afgemaakt klinkt het fluitsignaal en de wedstrijd is gespeeld.

Met een eindstand van 2 - 4 heeft Roda gewonnen, jammer SVL we waren zeker beter maar het zat

niet mee deze keer jullie kunnen trots op jezelf zijn van zo`n achterstand terug te komen.

Even handen schudden en dan naar de kleedkamer om te douche.