Bij deze het wedstrijd verslag van de gespeelde wedstrijd van vanmorgen.

Nadat we ons om 11:15 hebben verzameld bij SVL gaan we naar de kleedkamer.

Daar aangekomen en ons omgekleed te hebben nemen we de opstelling door.

Op naar het veld voor de warming-up en om de keeper in te schieten.

Er staat vandaag een best windje en we het team heeft besloten om eerst tegen de wind in te spelen.

SVL is er klaar voor en gaan op hun posities staan en zijn er klaar voor.

De scheidsrechter kijkt of iedereen er klaar voor is en geeft dan het fluitsignaal.

De wedstrijd is begonnen en SVL mag als eerste uitnemen en we spelen eerst de bal terug.

We spelen de bal over en de bal wordt door VRC overgenomen en zo speelt VRC continue op onze helft.

Dan na zo`n 20 minuten over en weer te hebben gespeelt is SVL in de aanval en we lopen langs de lijn verder naar voren.

De bal gaat netjes rond en de bal word het 16 meter gebied ingeschopt de bal word goed aangenomen en gelijk op het doel getrapt.

Goal 1 - 0 voor SVL en VRC mag weer uitnemen en ze komen gelijk met een tegen aanval.

De bal gaat verder naar voren en VRC loopt zo ons 16 meter gebied in en knallen de bal op het doel goal 1 - 1.

SVL neemt weer uit en we gaan ook in de tegen aanval we spelen nu ook wat meer op de helft van VRC.

De bal gaat weer lekker rond en met wat pogingen op het doel jammer het wil maar net niet lukken.

Dan klinkt het fluitsignaal en de eerste helft is gespeeld met een tussen stand van 1 - 1.

Even wat drinken en de boys wat moed inspreken en dat we kortere ballen moeten geven met deze wind.

Ze zijn er weer klaar voor en we staan weer klaar op het veld, maar waar is de scheidsrechter.

De scheids komt er aan en kijkt of iedereen er weer klaar voor is en geeft dan het fluitsignaal en de tweede helft is begonnen.

VRC neemt uit en spelen ook eerst de bal terug en komen dan langs de lijn verder naar voren.

Ze komen ons 16 meter gebied in en spelen de bal nog rond en knallen dan op het doel goal 2 - 1.

SVL neemt weer uit en speelt de bal langs de lijn en we komen op de helft van VRC.

De bal gaat nu weer even rond en zo spelen we wat over en weer wat doel pogingen maar

We worden steeds voor het doel onderuit gehaald het zit ons ook nooit mee.