Valleivogels JO15-2 tegen SVL JO15-1

06-04-2019

Hallo Allemaal,

Bij deze het wedstrijd verslag van de gespeelde wedstrijd uit tegen de Valleivogels JO15-2.

Nadat we om 10:30 hebben verzameld bij SVL gaan we op weg naar Scherpenzeel.

Daar aangekomen en ons gemeld te hebben gaan we naar de kleedkamer om ons om te kleden.

Daar heeft het team de opstelling gemaakt en SVL maakt zich op voor de warming-up.

Nog even de keeper inspelen en wat overgespeeld is SVL er klaar voor.

We staan op onze posities en de scheidsrechter kijkt of iedereen er klaar voor is.

En geeft dan het fluitsignaal en de wedstrijd is begonnen de Valleivogels nemen de aftrap en spelen de bal eerst terug.

Dan komen ze verder naar voren maar SVL weet de bal al snel in hun bezit te krijgen.

We spelen de bal gelijk lekker rond en spelen direct aanvallend door naar voren.

We spelen zo de eerste 12 minuten op de helft van de tegen stander en schieten de eerste bal op het doel.

Jammer de keeper heeft hem en deze speelt de bal naar voren en SVL neemt het roer weer over.

Zo spelen we een tijdje door en dan hebben de Valleivogels in de 25 st minuut in eens een doorbraak.

Ze spelen voorbij onze verdedigers en komen op onze doelman af.

Deze komt ver zijn doel uit en weet de bal te bemachtigen.

Deze speelt de bal naar de zijkant en de bal wordt gelijk weer rond gespeeld.

Zo speelt SVL weer lekker aanvallend op de helft van de Valleivogels.

We komen verder naar voren en breken dan door en knallen de bal op het doel.

Goal 0 - 1 De Valleivogels mogen uitnemen en komen gelijk met een tegen aanval.

SVL blijft rustig en we hebben de bal weer terug en spelen weer verder naar voren.

Dan klinkt het fluitsignaal en de eerste helft is gespeeld lekker we staan voor.

Even wat drinken en nog wat tips en SVL is er weer klaar voor en gaan weer op hun posities staan.

De scheids kijkt of iedereen er weer klaar voor is en geeft het fluitsignaal.

De tweede helft is begonnen en SVL neemt uit en we spelen eerst terug en laten de bal rond gaan.

We spelen aanvallend verder naar voren en spelen weer continue op de helft van de Valleivogels.

Dan in de 39 st minuut van de wedstrijd SVL speelt langs de lijn in het 16 meter gebied.

De bal word voorgegeven en gelijk op het doel geschoten goal 0 - 2.

De Valleivogels nemen uit en spelen de bal snel naar voren de bal wordt over gespeeld.

En komt goed aan SVL weet er weer tussen te komen en we spelen verder naar voren.

We schieten op het doel corner de bal ligt klaar er word goed bewogen voor het doel.

Het schot word genomen en komt ver voorbij de tweed paal en word over de lijn geschoten.

Nog een corner van de andere kant deze komt midden voor en word door de Valleivogels weggewerkt.

De Valleivogels weten de bal verder naar voren mee te nemen en komen ons 16 meter gebied in.

De bal word voorgegeven en op het doel geschoten goal 1 - 2.

SVL neemt uit en we gaan gelijk in de tegen aanval in begin even wat paniek voetbal maar dan

Weten ze de draad weer op te pakken en het loopt weer als een geoliede machine.

De bal gaat weer lekker rond en we spelen steeds weer op de helft van de Valleivogels.

We spelen langs de lijn weer verder en alweer wat pogingen en corners op het doel gehad.

Dan in de 60 st minuut SVL aan de bal we spelen van het midden en we gaan verder richting

De penalty stip de bal gaat lekker rond en dan een voorzet en gelijk weer op het doel geschoten.

Corner de bal ligt klaar en word voor het midden van het doel geschoten.

De bal word terug gespeeld en dan op het doel geschoten goal 1 - 3.

Lekker SVL we gaan lekker we hebben nog 20 minuten te spelen.

De Valleivogels nemen uit en spelen de bal verder naar voren en komen op onze helft.

De verdedigers van SVL staan als een huis en weten de bal al weer snel voor zich te winnen.

We spelen de bal weer rond en spelen terug naar het midden van het veld.

Dan komt er een arm tegen het hoofd van een van onze spitsen en deze blijft op het veld liggen.

De scheidsrechter fluit en gaat bij de speler kijken dan begint een van de spelers van,

de Valleivogels tegen de scheidsrechter te schelden en geeft de scheidsrechter deze een gele kaart.

De Valleivogels spelen de volgende 10 minuten met 10 spelers en er staan nog 15 minuten op de klok.

SVL neemt de vrije trap en we gaan weer verder met ons aanvallende spel.

We komen het 16 meter gebied van de Valleivogels binnen en knallen op het doel jammer net te hoog.

De keeper van de Valleivogels trapt uit maar de bal komt niet ver en SVL weet hem weer op het doel te schieten.

Corner de bal wordt klaar gelegd en genomen de bal wordt door de Valleivogels weg gewerkt.

En de bal word terug gespeeld naar het midden van het veld en goed meegenomen.

De bal word door gespeeld en SVL staat er tussen en we spelen langs de lijn verder naar voren.

De bal word rond gespeeld en dan klinkt het fluitsignaal en de wedstrijd is gespeeld.

Nog even handen schudden en dan naar de kleedkamer.

Gefeliciteerd met deze overwinning we zijn trots op jullie.