VRC JO15-3 tegen SVL JO15-1

13-01-2019

Hallo Allemaal,

Bij deze het wedstrijd verslag van de gespeelde wedstrijd van afgelopen zaterdag uit tegen VRC.

Nadat we ons om 9:40 uur bij SVL hebben verzameld gaan we op weg naar Veenendaal.

Daar ons aangemeld te hebben gaan we naar de kleedkamer om ons om te kleden.

Ondertussen de opstelling bekend gemaakt en nog wat tactieken doorgenomen.

SVL is er weer klaar voor en we gaan naar het veld voor de warming-up en inspelen van de keeper.

Nog even overgespeeld en afgerond op de keeper is SVL er echt helemaal klaar voor.

We gaan op onze posities staan en de scheidsrechter controleert of iedereen klaar is.

Dan klinkt het fluitsignaal en de wedstrijd is begonnen, VRC neemt eerst uit en speelt de bal eerst terug.

Ze spelen de bal weer terug naar voren en gaan langs de zijkant verder naar voren.

SVL weet de bal uit te verdedigen en nu gaan wij weer terug naar de middenlijn.

We spelen verder door naar de verdedigers van VRC.

Deze weten de bal te onderscheppen en spelen de bal gelijk ver naar voren.

De bal komt goed aan en ze gaan via de zijkant verder naar voren.

Ze geven de bal voor en schieten gelijk op het doel wat een redding van onze keeper.

Deze schiet de bal uit naar voren en de bal wordt weer goed meegenomen.

En zo schieten we de bal te ver voor ons uit en VRC weet de bal weer over te nemen.

Zo Spelen we de eerste 13 minuten over en weer en dan VRC aan de bal.

Ze komen het 16 meter gebied in en knallen deze gelijk op het doel goal 1 - 0.

SVL mag uitnemen en we komen gelijk met een tegen aanval, we stormen naar voren maar raken de bal weer kwijt.

VRC weet de bal weer in hun bezit te krijgen en gaan gelijk weer verder naar voren.

SVL zakt te laat af en VRC loopt zo het 16 meter gebied in en knallen op het doel goal 2 - 0.

SVL neemt weer uit en we spelen de bal eerst terug en komen dan langs de lijn verder naar voren.

De bal word naar rechts gespeeld en goed aangenomen en zo komen we bij de verdediging van VRC.

SVL schiet op het doel jammer de keeper van VRC heeft hem, deze speelt de bal weer gelijk naar de midden lijn.

Zo spelen we over en weer met nog wat pogingen van VRC en SVL maar zonder resultaat.

Dan klinkt het fluitsignaal en de eerste helft is gespeeld even water drinken en bespreken hoe het beter kan.

SVL is er weer klaar voor en gaan op hun posities staan maar dan gaat VRC naar de kleedkamer.

Onze spelers gaan naar de tribune om droog te staan en sommige van ons gaan nog een balletje trappen.

Dan komt VRC weer naar het veld en gaat op hun posities staan en SVL doet het zelfde.

De scheidsrechter kijkt of iedereen er weer klaar voor is en geeft dan het fluitsignaal de 2e helft is begonnen.

SVL mag uitnemen en we spelen de bal eerst terug dan gaan we met de bal rond en komen zo voorbij de middenlijn.

We spelen de bal naar links en dan verder naar voren en spelen door de verdediging heen.

Onze speler staat 1 op 1 tegen de keeper en speelt verder naar voren en de keeper stormt naar voren

Onze speler speelt de bal op het doel en de keeper maakt hands de scheidsrechter fluit en de keeper krijgt geel.

Deze moet voor 10 minuten op de bank SVL krijgt een vrijetrap we staan er klaar voor en de bal wordt

gelijk op het doel geschoten jammer de inval keeper van VRC heeft hem.

De keeper speelt de bal ver naar voren uit en de bal wordt goed opgevangen en verder vooruit gespeelt.

Dan word de bal doorgespeelt maar SVL staat er tussen en we nemen de bal verder mee naar voren.

De bal gaat weer goed rond en zo komen we voor het doel uit we knallen de bal op het doel goal 2 - 1.

Goed zo SVL ga zo door we kunnen het VRC neemt de bal uit en komen gelijk met een tegen aanval.

SVL blijft kalm en we weten de bal weer terug te krijgen en we spelen de bal gelijk weer rond.

Zo spelen we verder naar voren en komen langs de rechterkant verder naar voren.

De bal word naar het midden gespeeld en op het doel geschoten jammer net naast.

Ondertussen mag de keeper van VRC weer naar zijn doel en deze neemt de bal uit.

Schiet deze weer ver naar voren maar SVL weet de bal weer te bemachtigen.

We spelen langs de lijn verder naar voren maar worden opzij geduwd de scheidsrechter fluit.

En geeft de speler van VRC een gele kaart en 10 minuten straftijd.

SVL neemt de strafschop en we spelen weer verder naar voren en komen het 16 meter gebied van VRC binnen.

We knallen op het doel jammer net naast en de keeper speelt de bal naar de linkerkant van het veld.

En ze spelen zo verder naar voren komen ons 16 metergebied in en knallen op het doel goal 3 - 1.

SVL mag weer uitnemen en we spelen de bal eerst weer terug en spelen weer vooruit.

Zo spelen we een tijdje weer over en weer en SVL speelt nu beter dan de eerste helft.

We hebben veel bal bezit en spelen de bal lekker rond en komen steeds dichterbij hun doel.

Wat pogingen op het doel gehad maar net niet goed afgemaakt jammer.

Dan met nog 1 minuut voor tijd komt VRC vanuit het niets door onze verdediging heen.

De bal word voorgegeven en gelijk op het doel geschoten goal 4 - 1.

SVL mag uit nemen en we spelen de bal gelijk rond en spelen verder door naar voren.

De bal wordt naar de linkerkant gespeeld en goed aangenomen.

Dan klinkt het fluitsignaal van de scheidsrechter de wedstrijd is gespeeld helaas verloren.

Nog even handen schudden en dan lekker warm douche want door de regen ben je toch wel koud.

Allemaal nog een fijne avond en tot dinsdag bij de training.